Політика конфіденційності


Політика конфіденційності сервісу TruBoard.com.ua

  • Персональні дані користувачів TruBoard.com.ua обробляються на захищених серверах, розташованих в Україні.
  • Ця Політика конфіденційності описує встановлений Компанією порядок обробки персональних даних, зібраних за допомогою Сайту TruBoard.com.ua який дозволяє користувачам реєструватися на Сайті, публікувати та переглядати в режимі реального часу вже опубліковані оголошення. У всіх зазначених випадках Компанія Truboard обробляє персональні дані користувачів виключно в рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних» та Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних. Ця Політика конфіденційності розроблена відповідно до положень цих документів.
  • Використовуючи Сайт TruBoard.com.ua, Користувач надає свою згоду адміністрації сайту на обробку своїх персональних даних, таких як ім'я користувача; регіон проживання,адреса електронної пошти, контактний телефон, інша контактна інформація за бажанням користувача; ip-адреси, інші комунікаційні дані користувачів;повідомлення, листи, заяви, що передаються користувачу іншими користувачами і навпаки, а також дає свою згоду на передачу своїх персональних даних третім особам, в тому числі на передачу персональних даних за кордон, в будь-яку третю країну, в відповідності з цією Політикою конфіденційності та Угодою з користувача сервісів TruBoard.com.ua.
  • Користувачі повинні знати,що при переході на деякі посилання,розміщені на Сайті, вони можуть бути перенаправлені до сайтів (з додатками і т.д.) інших компаній за межі хостингового простору TruBoard, де інформація про Користувачів збирається поза прямим контролем сайту TruBoard.com.ua.В такому випадку Політики конфіденційності сайтів та/або додатків третіх осіб регулюватимуть порядок обробки інформації, отриманої від користувачів цими третіми особами.


Які персональні дані ми збираємо і з якою метою

Реєстрація

При реєстрації Користувача на сайті ми збираємо дані, що зазначені Користувачем у формі реєстрації, а саме адресу електронної пошти та номер мобільного телефону. Ці дані наш сайт використовує тільки для авторизації користувача на сайті і перевірки існування даного Користувача. Крім того, ці дані можуть використовуватися для сервісних та інформаційних розсилок сайту. Жодним третім особам ці дані не передавалися, не передаються і не будуть передаватися.

Повідомлення

Якщо Користувач залишає Повідомлення на сайті, ми збираємо дані,що вказані у формі коментаря.

Жодним третім особам ці дані не передаються.

Медіафайли

Якщо ви зареєстрований Користувач і завантажуєте фотографії на сайт, вам, можливо, слід уникати завантаження зображень з метаданими EXIF, адже вони можуть містити дані вашого місця розташування по GPS. Відвідувачі можуть отримати цю інформацію, завантаживши зображення з сайту.

Куки

В процесі роботи, сайт -Truboard може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як кукіс(куки, cookies), пікселі (pixels) та локального сховища (як у Вашому браузері або мобільному пристрої).

Адміністрація Truboard може дозволяти третім сторонам, таким як постачальники рекламних та/або аналітичних послуг,збирати інформацію, використовуючи ці типи технологій безпосередньо на веб-сторінці Сайту або мобільного додатку. Дані, які вони збирають підлягають захисту відповідно до чинної політики конфіденційності цих третіх сторін.

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви реєструєтесь, розміщуєте оголошення або повідомлення, то ці дані зберігаються невизначено довго. Це робиться для зручності використання сайту та можливості відновлення користування ним у будь-який час.

Для користувачів з реєстрацією на нашому сайті ми зберігаємо ту особисту інформацію, яку вони вказують у своєму профілі. Всі користувачі можуть бачити, редагувати або видалити свою інформацію профілю у будь-який час. Адміністрація сайту Truboard також може бачити і змінювати цю інформацію.

БЕЗПЕКА

Вся інформація, яку ми збираємо в розумних межах захищена технічними засобами і процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використання даних.Афілійовані з Компанією особи, надійні партнери і незалежні постачальники послуг зобов'язуються використовувати отриману від Компанії інформацію відповідно до наших вимог до безпеки і цієї Політикою Конфіденційності.